FysioPlus webwinkel

Kijk in onze webwinkel voor braces, oefenmaterialen, tape, meetinstrumenten en kussens. En bestel direct online. Klik hier voor onze webshop.

Esporta – Online shop ondersteund door ruim 500 fysiopraktijken!

Heeft u last van een blessure? En bent u op zoek naar een brace? Wij helpen u graag verder. Voor elke blessure bieden wij u een oplossing. 
 
Welke enkelbrace of kniebrace heeft u nodig bij overbelasting, instabiliteit of sportblessures in de knie of enkel?  Onze fysiotherapeuten stelden een assortiment samen dat een oplossing biedt in vrijwel elke situatie. Of het nu gaat om de dagelijkse activiteiten of het dragen tijdens het sporten. Een brace biedt altijd ondersteuning. 
 
Kies voor een duimbrace of polsbrace bij overbelasting of artrose in de duim of pols. Een halskraag voor het gebruik bij instabiliteit in de nek of een nekhernia en een rugbrace bij rugpijn zoals spit of bij belastende activiteiten.  Ook voor tapes en bandages bieden wij u het juiste assortiment. 
  Wilt u thuis oefeningen doen voor de behandeling van een blessure? En bent u op zoek naar de juiste fitness en oefenmaterialen? Kijk dan zeker verder in de webshop. 
 
Onze fysiotherapeuten stelden een assortiment samen vol met handige en doeltreffende oefenmaterialen en fitnessproducten. ABS ballen, gewichten, weerstand, handtraining, fitness en balansproducten. Speciale zitkussens voor zitoefeningen en balansoefeningen. Esporta biedt een totaal assortiment waar u wat aan heeft. 
 
En heeft u een vraag of wilt u gewoon advies? Uw fysiotherapeut en onze eigen fysiotherapeuten helpen u graag. Bij Esporta gaan we net een stapje verder. En dat wordt bevestigd door meer dan 500 fysiopraktijken met wie wij samenwerken.

 

FysioPlus, fysiotherapie met éxtra aandacht voor de cliënt.

  • Worden uw behandelingen vergoed?

    Ook voor 2019 heeft FysioPlus contracten afgesloten met veel zorgverzekerin...

    > Lees meer
  • Uw privacy bij FysioPlus!

    De AVG is de nieuwe wet anno 2018 ter bescherming van privacy en persoonsge...

    > Lees meer