Missie & Visie

De best mogelijke zorg!

Behandelen zoals wij zelf behandeld zouden willen worden: met aandacht, passie en kennis! Dat is het uitgangspunt van FysioPlus. En dit begint bij de juiste fysiotherapeut voor uw klacht. Bij FysioPlus werken meer dan 14 fysiotherapeuten, ieder met zijn of haar eigen specialisatie. Zodoende kunnen wij u bij veel klachten helpen, zelfs bij u thuis. En dankzij een groot netwerk in de medische zorg hebben wij korte lijnen met medisch specialisten en andere hulpverleners zoals podotherapeuten, diëtisten, psychologen e.d. Wij geloven in een eerlijk verhaal én in samenwerken dus als wij er niet uitkomen dan zorgen wij ervoor dat u snel bij de juiste behandelaar terecht komt. Ook dat is FysioPlus! En met 3 vestigingen in Amsterdam-Zuid en Amsterdam-West is er altijd een locatie bij u in de buurt!

Onze Missie: Fysiotherapie van A tot Z.

Een moderne, transparante en laagdrempelige fysiotherapiepraktijk die continu in ontwikkeling is en inspeelt op actuele veranderingen in de zorg en behoeften van cliënten. De cliënt met zijn of haar hulpvraag staat centraal. De behandelaar werkt samen met alle beschikbare disciplines en begeleidt de cliënt van intake tot outtake.

Onze Visie: Van patiënt naar cliënt.

De huidige ontwikkelingen in de zorgen vragen om steeds meer gespecialiseerde fysiotherapeuten; specialisten die nauw samenwerken aan het herstel van cliënten, de zogenaamde 'TotaalZorg'. De cliënt mag van ons verwachten dat de kwaliteit en het aanbod zijn afgestemd op de hulpvraag en dat er een constructieve samenwerking is met de beschikbare disciplines. Onze moderne praktijken bieden kwalitatief hoogwaardige behandeling op basis van de laatste inzichten uit praktijk en wetenschap. Uitgevoerd door hoogopgeleide fysiotherapeuten in een professionele en inspirerende omgeving waar alle specialisaties verenigd zijn en waar de cliënt centraal staat. Dit vraagt continu investeren in, niet alleen onze fysiotherapeuten, kennis en therapieomgeving maar ook in de ervaringen van de cliënt met de praktijk. A life long learning!

 
 
Model TotaalZorg FysioPlus (2017)
 
 

FysioPlus, fysiotherapie met éxtra aandacht voor de cliënt.

  • Worden uw behandelingen vergoed?

    FysioPlus wil altijd de best mogelijke zorg leveren. Daarom sluiten wij all...

    > Lees meer
  • Maatregelen m.b.t. Coronavirus

    Informatie over FysioPlus en het Coronavirus (COVID-19)   25 febru...

    > Lees meer