Missie & Visie

Onze Missie

 
Fysiotherapie van A tot Z.
Een moderne, transparante en laagdrempelige fysiotherapiepraktijk die continu in ontwikkeling is en inspeelt op actuele veranderingen in de zorg en behoeften van cliënten. De cliënt met zijn of haar hulpvraag staat centraal. De behandelaar werkt samen met alle beschikbare disciplines en begeleidt de cliënt van intake tot outtake.

 

Onze Visie

 
Van patiënt naar cliënt.
De huidige ontwikkeling in de zorg vraagt om steeds meer gespecialiseerde fysiotherapeuten; specialisten die nauw samenwerken aan het herstel van cliënten, de zogenaamde 'TotaalZorg'. De cliënt mag van ons verwachten dat de kwaliteit en het aanbod afgestemd zijn op de hulpvraag en er een constructieve samenwerking is met de beschikbare disciplines.
Onze moderne praktijk biedt kwalitatief hoogwaardige behandeling op basis van de laatste inzichten uit praktijk en wetenschap. Uitgevoerd door hoogopgeleide fysiotherapeuten in een professionele en inspirerende omgeving waar alle specialisaties verenigd zijn en waar de cliënt centraal staat. Dit vraagt continu investeren in, niet alleen onze fysiotherapeuten, kennis en therapieomgeving maar ook in de ervaringen van de client met de praktijk. A life long learning!
 
 
Model TotaalZorg FysioPlus (2017)
 
 

FysioPlus, fysiotherapie met éxtra aandacht voor de cliënt.

  • Worden uw behandelingen vergoed?

    Ook voor 2019 heeft FysioPlus contracten afgesloten met veel zorgverzekerin...

    > Lees meer
  • Uw privacy bij FysioPlus!

    De AVG is de nieuwe wet anno 2018 ter bescherming van privacy en persoonsge...

    > Lees meer