Reviews van patiënten

FysioPlus wordt beoordeeld met een 9,1!

 

 

Op deze pagina vindt u een overzicht van hetgeen patienten over ons zeggen. Wij zijn bijzonder trots op dit cijfer en zullen er ook in 2018 alles aan doen om u naar tevredenheid te behandelen. Heeft u suggesties of op- en/of aanmerkingen over onze dienstverlening dan kunt u dit kenbaar maken bij ons! Klik dan hier.

 
12-03-2018

"Fijne doelgerichte behandeling. Met goed resultaat. Je merkt hun deskundigheid"

 

 
 
11-03-2018

"Zorgvuldig en professioneel"

 

 
 
06-03-2018

"By FysioPlus word ik positief begeleid in mijn herstel in een relaxte ontspannen sfeer. Er hangt een goeie ambiance waardoor het werken aan het herstel enigzins leuk wordt!"

 

 
 
 
21-02-2018

"Prettige sfeer bij FysioPlus en betrokkenheid bij de patient"

 

 
11-02-2018

"Ik voelde mij vertrouwd en serieus genomen"

 

 
04-02-2018

"Bij begin vd sessie altijd gevraagd hoe het gaat en of er verbetering is of nieuwe klachten"

 

 
26-01-2018

"Ik waardeer de behandeling die maakt dat ik thuis ook kan werken aan een sterk gestel waardoor mijn klachten wegblijven"

 

 
 
18-01-2018

"betrokkenheid, meedenken, professioneel"

 

 

31-12-2017

"Bedankt voor de fijne behandeling, begeleiding en het behaalde resultaat!"

 

 
 
24-12-2017

"De klantvriendelijke manier van omgaan met elkaar, en ik ben altijd tevreden over de deskundige behandeling"

 

 
 
13-12-2017

"Nuchtere houding fijn en humor!"

 

 
 
27-11-2017

"Vriendelijkheid kundigheid rustige sfeer"

 

 

 

*FysioPlus hecht veel waarde aan de ervaringen van onze clienten met onze zorg. Privacy speelt hierin een belangrijke rol. Daarom vermelden wij niet de afzender van de recensie.

 

FysioPlus, fysiotherapie met éxtra aandacht voor de cliënt.

  • Uw privacy bij FysioPlus!

    De AVG is de nieuwe wet anno 2018 ter bescherming van privacy en persoonsge...

    > Lees meer
  • Heup en knie artrose vanaf 2018 in de basisve...

    In 2018 wordt het basispakket van de zorgverzekering uitgebreid. Er verdwij...

    > Lees meer