• header_fysioplus
 • header_fysioplus

Arjan Lehman de Lehnsfeld

 
 
Functie:
Fysiotherapeut, Acupuncturist, Maatschapslid (Financieel Manager)
Specialisatie(s):
Aanwezig en locatie(s):
Dinsdag: 08.00 - 18.00 uur (De Oostoever)
Woensdag: 08.00 - 18.00 uur (De Wolkenkrabber)
Vrijdag: 08.00 - 18.00 uur (De Wolkenkrabber)
Telefoon:
020 - 679 44 97
E-mail:

 

Mijn naam is Arjan Lehman de Lehnsfeld en ik ben werkzaam bij FysioPlus te Amsterdam als fysiotherapeut en acupuncturist. Als fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in de bindweefselmassage, de lymfedrainage en dryneedling.

Dryneedling is het gebruik van dunne acupunctuurnaalden die geprikt worden in spieren die actieve pijnpunten/triggerpunten hebben en daardoor bv schouderpijn of rugpijn geven. Dryneedling is zeer succesvol bij al langdurig bestaande spierspanning. Na het aanprikken wordt de vicieuze cirkel van spanningsopbouw in de spier doorbroken en verdwijnt je pijn.

"Dryneedling is o.a. zeer succesvol bij al langdurig bestaande spierspanning"

Ik ben werkzaam als acupuncturist bij FysioPlus Amsterdam en in mijn eigen praktijk voor acupunctuur te Castricum. Ik ben lid van de Nederlandse vereniging voor Acupunctuur (NVA). Dit lidmaatschap is de garantie voor je vergoeding. Ik heb veel ervaring met diverse pijnklachten, zoals hoofdpijn, migraine en schouderpijn. Ook behandel ik met succes hooikoorts, overactieve blaas en stress gerelateerde klachten. In mijn behandeling staat persoonlijke aandacht centraal, ik neem de tijd en werk resultaat gericht. Ik help je graag van je klacht af. Steeds meer mensen maken dan ook succesvol gebruik van acupunctuur.

Ik ben dinsdag werkzaam op locatie Oostoever Sloterplas in Slotervaart en op woensdag en vrijdag op de hoofdlocatie Wolkenkrabber in de Rivierenbuurt. Op maandag en donderdag in Castricum. Ben je benieuwd of dryneedling of acupunctuur ook voor jouw klacht geschikt is? Laat je informeren op www.fysioplus.nl/dryneedling of www.fysioplus.nl/acupunctuur of www.acupunctuurcastricum.nl waar je rechtstreeks met mij een afspraak kunt maken.

 

Een afspraak maken bij Arjan? Klik op onderstaande button!

 

 

 

 

FysioPlus, fysiotherapie met éxtra aandacht voor de cliënt.

 • Waarom FysioPlus?

  De zoektocht naar een geschikte fysiotherapeut voor uw klachten is soms nie...

  > Lees meer
 • Worden uw behandelingen vergoed?

  Ook voor 2019 heeft FysioPlus contracten afgesloten met veel zorgverzekerin...

  > Lees meer