• header_fysioplus
 • header_fysioplus

drs. Bas Honselaar (MSc)

 
 
Functie:
Fysiotherapeut, Fysiotherapiewetenschapper, Echografist, Maatschapslid (Dagelijks Bestuur, Kwaliteitsmanager), Stagebegeleider (Coördinator), Eigenaar BackStagePhysio
Specialisatie(s):
Sportfysiotherapie, (Sport)revalidatie, Knie-, Enkel- en Schouderrevalidatie, Medical Taping, Diagnostiek, Echografie, Master of (Sport)Science (MSc)
Aanwezig en locatie(s):
Maandag: 13.00 - 22.00 uur (De Mirandabad)
Woensdag: 08.00 - 13.00 uur (De Mirandabad)
Donderdag: 14.00 - 22.00 uur (De Mirandabad)
Telefoon:
020 - 679 44 97
E-mail:
 
 
 

Na het in 2000 behalen van mijn diploma Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht, heb ik in 2006 als eerste in Nederland de doctoraalopleiding Fysiotherapiewetenschap aan de Universiteit Utrecht succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik mij bezig gehouden met blessurescreening in het professionele voetbal en hierover diverse artikelen gepubliceerd. Naast deze opleidingen heb ik mij middels specifieke cursussen, bij- en nascholingen in de sportrevalidatie, gespecialiseerd in het diagnosticeren, behandelen en revalideren van sportspecifieke orthopedische aandoeningen. Vanaf 2000 heb ik o.a. gewerkt als fysiotherapeut bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB), de Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond (KNAS), het NOC*NSF Sportmedisch Centrum Papendal en was ik verantwoordelijk voor de medische begeleiding van de paralympische roeisters op weg naar Peking 2008.

"Behandelen zoals je zelf behandeld zou willen
worden: met passie, aandacht en kennis van zaken"

 

Van 2005 tot 2012 was ik naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut, ook werkzaam als hogeschooldocent en coördinator bij de opleiding Master Sportfysiotherapie van de Hogeschool Utrecht (Academie Gezondheidszorg Utrecht, Universiteit Utrecht). Sinds 2018 ben ik eigenaar van BackStagePhysio, een praktijk die zich richt op de fysiotherapeutische begeleiding van artiesten, tv- en theaterproducties, live shows, concerten en health events.

Ik werk al sinds 2000 met veel plezier bij FysioPlus waar ik in 2011 ben toegetreden tot de maatschap. Als maatschapslid houd ik mij voornamelijk bezig met het kwaliteitsbeleid en ben ik verantwoordelijk voor het uitzetten van de lijnen binnen FysioPlus (Dagelijks Bestuur). Zeker in deze tijd een bijzonder uitdagende en interessante taak!

Mijn specifieke aandachtsgebieden zijn: diagnostiek, klinimetrie (meten), knie-, enkel- en schouderrevalidatie, sportrevalidatie en echografie.

 

Een afspraak maken bij Bas? Klik op onderstaande button!

 

 

 

 

 

FysioPlus, fysiotherapie met éxtra aandacht voor de cliënt.

 • Worden uw behandelingen vergoed?

  FysioPlus wil altijd de best mogelijke zorg leveren. Daarom sluiten wij all...

  > Lees meer
 • Maatregelen m.b.t. Coronavirus

  Informatie over FysioPlus en het Coronavirus (COVID-19)   25 febru...

  > Lees meer