Fysiotherapie

Heeft u pijn tijdens het sporten, tijdens uw werk of thuis? Last van uw bekken, waardoor u niet optimaal vrij en zelfverzekerd functioneert? Wilt u na ziekte of blessure goed revalideren en weer volop energie hebben?

 

De fysiotherapeut

De fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.

U kunt voor de meeste pijnklachten terecht bij de fysiotherapeut. Bijvoorbeeld met klachten zoals blessures, RSI en overbelasting.

De fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepen. Hij/zij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij/zij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt de fysiotherapeut ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.

Ook voor advies en behandeling die (verergering van) klachten voorkómen kunt u terecht bij de fysiotherapeut.

Direct uw afspraak maken?

 

Bij FysioPlus kunt u veelal binnen 24 uur terecht, zelfs in de avonden en op zaterdag (m.u.v. zon- en feestdagen). Wilt u direct een afspraak maken? Belt u dan met: 020 - 679 44 97.

Maakt u liever online een afspraak of wilt u dat wij u terugbellen? Kies dan voor een van onderstaande opties.

 
 
 

Zekerheid over kwaliteit

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. Wie de officiële studie heeft afgerond, aan alle basiseisen voldoet en staat ingeschreven in het BIG-register van de overheid, mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.

Om de kwaliteit van fysiotherapie nog verder te stimuleren is het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) in het leven geroepen door de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Wie aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoet en werkt volgens de KNGF-richtlijnen, mag zich in het CKR inschrijven. Onder Vind uw fysiotherapeut vindt u fysiotherapeuten die in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie zijn opgenomen.

Goed om te weten!

Bij alle drie de Amsterdamse praktijken van FysioPlus bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit fysiotherapie en zorg. Altijd éxtra aandacht voor u, de cliënt. Altijd de juiste behandelmethode volgens de nieuwste medische inzichten. Altijd de juiste specialistische vakkennis en vaardigheden omdat FysioPlus is aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties. Alle fysiotherapeuten van FysioPlus zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle (bij-) scholingseisen gesteld door de beroepsgroep fysiotherapie (KNGF).

 • KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie)
 • NVFS (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg)
 • NVFB (Nederlandse Vereniging Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek)
 • NVMT (Nederlande Vereniging Manuele Therapie)
 • NVFK (Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie)

Een overzicht van onze fysiotherapie mogelijkheden:

De fysiotherapeuten van FysioPlus zijn uw specialisten in Amsterdam!

Al sinds 1976 staat FysioPlus voor fysiotherapie zoals fysiotherapie bedoeld is: kwalitatief hoogwaardige zorg mét extra aandacht voor de cliënt en zijn/haar situatie. Daar staat een groot team van ervaren specialisten garant voor! Bovendien bent u verzekerd van behandeling en therapie op basis van de nieuwste medische inzichten. En in Amsterdam is FysioPlus nooit ver weg, met fysiotherapiepraktijken op 3 markante locaties; in het De Mirandabad (Zuid Rivierenbuurt), in de Wolkenkrabber (Zuid Rivierenbuurt) en aan de Oostoever van de Sloterplas (Slotervaart).

 

 

FysioPlus, fysiotherapie met éxtra aandacht voor de cliënt.

 • Worden uw behandelingen vergoed?

  FysioPlus wil altijd de best mogelijke zorg leveren. Daarom sluiten wij all...

  > Lees meer
 • Maatregelen m.b.t. Coronavirus

  Informatie over FysioPlus en het Coronavirus (COVID-19)   25 febru...

  > Lees meer