• Fysioplus standaard

Revalidatie na Corona (COVID-19)

De impact van het Corona-virus op de fysieke en mentale gezondheid is groot. Vermoeidheid, spierklachten, longproblemen, ademhalingsproblemen maar ook angst om weer te gaan bewegen kunnen factoren zijn die mensen beperken om de draad weer op te pakken.

 

FysioPlus biedt gespecialiseerde revalidatie aan voor mensen die herstellende zijn van het Corona-virus (COVID-19) en waarbij voorheen geen longaandoening is geconstateerd. Een deskundig team van een fysiotherapeut, psychosomatisch fysiotherapeut en diëtiste begeleidt u in het herstel en onderhoudt de contacten met uw specialist en huisarts. Stapsgewijs brengen wij uw klachten in kaart en afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden stellen wij een zorgvuldig revalidatieprogramma op met realistische doelen. Het verbeteren van uw belastbaarheid (zowel fysiek als welzijn) staat hierin voorop en monitoren wij continu.

Verantwoord uw belastbaarheid verbeteren

De intake zal bestaan uit een 1 op 1 gesprek met uw fysiotherapeut. In dit gesprek zal het beloop aan bod komen, brengen wij uw fysieke (rest)klachten in kaart en inventariseren wij uw wensen. Daarna volgt een gesprek met een psychosomatisch fysiotherapeut waarin vooral zal worden ingegaan op de mentale gevolgen van het doormaken van het Corona-virus. In overleg met u zal dan een revalidatieprogramma worden opgesteld dat specifiek is afgestemd op uw mogelijkheden en wensen en waarbij aandacht wordt besteed aan zowel uw fysieke als mentale herstel. Omdat de juiste voeding essentieel is voor een goed herstel, zal, indien nodig, ook de diëtiste bij de revalidatie worden betrokken.

 

Corona (COVID-19) revalidatie bij FysioPlus

 
Viktor Boeren
(Sport)fysiotherapie, Revalidatie therapeut Corona (COVID-19)
Anneke van Schaik
Psychosomatisch Fysiotherapeut Corona (COVID-19)
Nathan Post
Manuele Therapie, Revalidatie therapeut Corona (COVID-19)

 

Direct uw afspraak maken?

 

Bij FysioPlus kunt u veelal binnen 24 uur terecht, zelfs in de avonden en op zaterdag (m.u.v. zon- en feestdagen). Wilt u direct een afspraak maken? Belt u dan met: 020 - 679 44 97.

Maakt u liever online een afspraak of wilt u dat wij u terugbellen? Kies dan voor een van onderstaande opties.

 

 

FysioPlus, fysiotherapie met éxtra aandacht voor de cliënt.

  • Worden uw behandelingen vergoed?

    FysioPlus wil altijd de best mogelijke zorg leveren. Daarom sluiten wij all...

    > Lees meer
  • Maatregelen m.b.t. Coronavirus

    Informatie over FysioPlus en het Coronavirus (COVID-19)   25 febru...

    > Lees meer