• Fysioplus standaard

Physical Coaching

Nieuw bij FysioPlus is: Physical Coaching. Deze vorm van trainen is het best te vergelijken met Personal Training alleen dan onder deskundige begeleiding van een sportfysiotherapeut met ruime ervaring binnen de (top)sportrevalidatie. “Best of both worlds” zeggen wij altijd!
Physical Coaching richt zich dan ook niet alleen op het fit zijn, fit blijven en een gezonde levensstijl stimuleren. De essentie van deze trainingen is het vergroten van je (fysieke) vermogen om je capaciteiten maximaal te kunnen benutten. Centraal hierin staat het creëren van een prestatiemilieu waarbij de voorwaarden aanwezig zijn om op het juiste moment zo optimaal mogelijk te kunnen presteren. Hierbij geldt dat mensen die hun fysieke capaciteiten niet of onvoldoende kennen, nauwelijks hun grenzen (her)kennen en hierdoor zelden of slechts per toeval (maar niet structureel) het optimale eruit kunnen halen, zowel in privé-, werk- als sportsfeer. Het leren én kunnen faseren, doseren, focussen (concentreren), herstellen, ontspannen (als je niet bekend bent met inspannen hoe kan je dan ontspannen?), vergroten van je mentale en fysieke weerbaarheid (tolerantie), verbeteren van het lichaamsbesef en –bewustwording zijn belangrijke doelstellingen van Physical Coaching waarvan is aangetoond dat deze de prestatie in de breedste zin van het woord aanzienlijk beïnvloeden. Het ASICS-principe: Anima Sana In Corpore Sano.
Physical Coaching wordt aangeboden buiten de zorgverzekeraar om en betreft zodoende een particulier traject. In overleg met u worden de doelen en tijdsperiode bepaald en wordt u individueel en intensief begeleid. Nieuwsgierig naar wat Physical Coaching voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

FysioPlus, fysiotherapie met éxtra aandacht voor de cliënt.

  • Maatregelen m.b.t. Coronavirus

    Informatie over FysioPlus en het Coronavirus (COVID-19)   30 ap...

    > Lees meer
  • Worden uw behandelingen in 2020 vergoed?

    FysioPlus wil altijd de best mogelijke zorg leveren. Daarom sluiten wij all...

    > Lees meer