• Fysioplus standaard

Rug- en nekklachten

Rug- en nekklachten kunnen u erg veel hinderen in uw dagelijks leven, werk of sport. Deze klachten kunnen varieren van o.a. lokaal pijn in de rug of nek, een bandgevoel om de lage rug, uitstraling/tintelingen naar de armen of benen, pijn in de rug tijdens zitten of staan, moeite met bukken of zelf uw slaap verstoren. En hoewel meer dan 70% van de mensen ooit wel eens last heeft (gehad) van deze klachten kan behandelng door een van onze manueel therapeuten verlichting bieden!

 

De manueel therapeut

De manueel therapeut is gespecialiseerd op het gebied van diagnostiek van stoornissen van het bewegingsapparaat en de behandeling ervan. Door lokaal gerichte bewegingen wordt getracht  beperkingen in de wervelkolom en/of gewrichten van armen en benen op te heffen. Hierbij kan soms een 'knappend' of 'krakend' geluid worden waargenomen. De behandeling wordt in het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

Manuele Therapie bij FysioPlus

 
Nathan Post
(Klik op de foto voor meer informatie over Nathan)
Mike Zinger (MMT)
(Klik op de foto voor meer informatie over Mike)
 
 

Direct uw afspraak maken?

 

Bij FysioPlus kunt u veelal binnen 24 uur terecht, zelfs in de avonden en op zaterdag (m.u.v. zon- en feestdagen). Wilt u direct een afspraak maken? Belt u dan met: 020 - 679 44 97.

Maakt u liever online een afspraak of wilt u dat wij u terugbellen? Kies dan voor een van onderstaande opties.

 
 
 
 

Goed om te weten!

Bij alle drie de Amsterdamse praktijken van FysioPlus, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit fysiotherapie en zorg. Altijd éxtra aandacht voor u, de cliënt. Altijd de juiste behandelmethode volgens de nieuwste medische inzichten. Altijd de juiste specialistische vakkennis en vaardigheden, omdat FysioPlus is aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties. Alle fysiotherapeuten van FysioPlus zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle (bij-) scholingseisen gesteld door de beroepsgroep fysiotherapie (KNGF).

 • KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie)
 • NVFS (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg)
 • NVFB (Nederlandse Vereniging Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek)
 • NVMT (Nederlande Vereniging Manuele Therapie)
 • NVFK (Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie)

 

FysioPlus, fysiotherapie met éxtra aandacht voor de cliënt.

 • Worden uw behandelingen vergoed?

  FysioPlus wil altijd de best mogelijke zorg leveren. Daarom sluiten wij all...

  > Lees meer
 • Maatregelen m.b.t. Coronavirus

  Informatie over FysioPlus en het Coronavirus (COVID-19)   25 febru...

  > Lees meer